De Club van 100

De Club van 100 bestaat uit mensen die de Zorgcentrum Lisidunahof Leusden een warm hart toedragen en dat kracht bijzetten met een jaarlijkse donatie van € 100. De Club van 100 biedt plaats aan 100 leden. Daarmee wordt dus jaarlijks een bedrag van € 10.000 opgebracht dat wordt besteed aan zaken die Lisidunahof zich anders niet kan permitteren.

Wat dat lidmaatschap oplevert? Heel simpel: het goede gevoel structureel een bijdrage te leveren aan het welzijn van de bewoners van Lisidunahof. Voor de goede orde, de middelen van de Club van 100 zijn niet bedoeld om reguliere uitgaven van Lisidunahof Leusden te financieren of exploitatietekorten te dekken.

Inschrijven doet u door uw gift bij ons aan te melden via de officiële schenkingsakte. U kunt kiezen voor een eenmalige storting van € 100 en daarmee voor een lidmaatschap van 1 jaar, of voor een reeks van 5 stortingen in 5 opeenvolgende jaren. In dat laatste geval is uw bijdrage 100% fiscaal aftrekbaar, zonder drempel en zonder notariële akte! Het belastingvoordeel kan afhankelijk van het inkomen oplopen tot wel bijna 40%, dus elke €100 die u ons schenkt kost u netto dan maar € 60. Details over de verdere afhandeling vindt u op de schenkingsakte.